hannah & per

Hannah och Per spelar musik som berör. Duon ger det traditionella trubadurbegreppet en ny innebörd. De spelar egna kompositioner blandat med musik från både pop och jazz tradition, som de tolkar med ett exprimentellt och öppet sinne. Den svävande elgitarren och Hannahs vackra stämma får en drömma sig iväg till en annan plats.

När people get ready dyker upp så känns det ungefär som om Eva  Cassidy och Pat Metheny har stämt träff i Hässleholm
- Henrik Bergkvist, Norra skåne tidning
Läs hela
recensionen »

Med sin breda repertoar passar de utmärkt till både konserter, fester, vigslar, dop, afterwork och mingel.
Hannah och Per på myspace »

Heartbeats

It will be alright                                                                                       

Text: Hannah Svensson                                                                               

Musik: Per Ödberg

People

Text och Musik: Hannah Svensson

 
 

 

"Så läckra färgningar, så rytmiskt stabil, så oerhört lyhörd. Det här är en kille som kommer att swinga sig in i den svenska jazzens finrum!" /Norra skåne

"Det är en perfekt och välbalanserad mix av de store mästarna,  såsom gitaristerna John Scofield, Pat Metheny och Bireli Lagrene." /Barentsjazz 2010


per Ödberg

Per Ödberg är en frilansande musiker, låtskrivare och pedagog. Han uppvuxen i Luleå men bor nu i Göteborg. Han har studerat på musikhögskolor i både Piteå och Göteborg. Under sin utbildning har Per undervisats av lärare som: Anders Jormin, Robert Nordmark, Ulf Bandgren, Harri Ihanus, Anders Hagberg, Arne Hagström, Jan-Olof Eriksson och Peter Burman. 

Per är med i flera band och några av dem går det att läsa mer om via dessa länkar: Per Ödberg trio, Resonemanget, Duo harmoni, Hannah och Per, Bomull.